2015. július 1., szerda

Hány szerelmet bír még el egy szappan?



A Lush és az All Out szervezet világméretű kampányt indított június 25-én az LMBT egyenjogúságért. A #GayIsOk kampány július 5-ig fut a Lush boltokban és a márka webes felületein. A szappanokból befolyt összeg az aktivisták munkáját segíti majd világszerte! Ha egyetértesz a kezdeményezéssel, nincs más teendőd, mint megvásárolni a csillogó és fincsi Love szappant, majd lefotózni magad vele és posztolni egyet, ezzel is megüzenve a világnak, hogy a melegséggel szerinted sincs semmi gond! 





A Lush úgy időzítette a kampányt, hogy az egybeessen az 1969-es New York-i Stonewall évfordulójával. Ez a lázadás jelentette az LMBT jogokért folyó küzdelem kezdetét. A Love szappanból befolyt összegből a Lush 50 000 fontot adományoz majd az All Out szervezetnek, a többi pedig egy alapba kerül, amelyekre az LMBT szervezetek pályázhatnak majd az All Out weblapján keresztül.



A Lush egyébként 2013-ban már elindította a Sign Of Love kampányt, hogy ráirányítsa a figyelmet a melegjogok helyzetére a világban. A #GayIsOk a következő lépés ezen az úton.  A Lush ma 51 országban van jelen, összesen 935 bolttal és rendszeresen kiáll az emberi jogokért, az állatjogokért, és a környezetvédelemért küzdő kis, helyi csoportok munkájáért.  Azzal a céllal, hogy hallhatóvá váljon azoknak a hangja, akik harcolnak az elveikért. Természetesen, ha csak az LMBT szervezeteket szeretnéd támogatni, de az arcodat nem szeretnéd adni a kezdeményezéshez, azt is megteheted egy Love szappan vásárlásával!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése