2015. június 23., kedd

Álmaid testápolója



A nyári hőségben sétálgatva, vagy egy pihentető napozás után mindig jólesik egy kicsit felfrissülni. A Dream Cream levendula illatú testápoló az egyik legjobb krém ahhoz, hogy az erős napsugaraknak kitett bőröd egy pillanat alatt megnyugodjon, felfrissüljön és egész napra hidratálva legyen a tested.



 

Egyik legnagyobb kedvencem a Dream Cream testápoló, ami szuperfincsi levendula illata mellett télen-nyáron bevethető és tökéletesen hidratálja a bőröm. Nyáron a megpirult bőrnek isteni érzés, ha vele kenegeted, télen pedig a szél által kifújt kezek csodaszere. Ezt a terméket kifejezetten az érzékeny és problémás bőrűeknek fejlesztették ki, de bármilyen típusú is legyen a bőröd, tuti odáig lesz tőle.  Ekcémára is bátran lehet használni, így a fincsi illatokat a bőrproblémákkal küzdőknek  sem kell nélkülözniük többé.



Ha nem vagy a legjobb alvó, akkor a Dream Creamet egyszer próbáld ki elalvás előtt és hagyd, hogy a levendula álomba ringasson. A levendula mellett, fincsi rózsavizet és zabtejet is rejtettek ebbe a csodakrémbe, ami nyugtatja a bőrt és ellazítja a testet. A Kakaóvaja és olívaolaj pedig tovább puhítja és szépíti a bőrt. Napozás után mindig ezt a krémet használom, mert láthatóan enyhíti a bőrpírt és a viszketésnek is véget vet, így a bőrhámlást is igyekszik meggátolni. Csodazselék ide vagy oda, napozás után a Dream Cream a legjobb hűsítőkrém. Ha fokozni szeretném a hatását, pár órára a hűtőbe teszem, így napozás után tovább tudom hűteni a bőrömet. A pasik pedig borotválkozás után is használhatják, hogy enyhítsék vele a borotva okozta pirosságot az arcukon és megakadályozzák a gyulladásokat. Igazi csodaszer, ugye?


Nagyon intenzíven hidratál, így ha a bőröd nincs kitéve fokozott napfénynek vagy szélnek, akár 2-3 naponta is elég használnod. Könnyen beszívódik és az egész testedre kenheted. Szuper szolgálatot tesz arcon és a kezeken is.  Télen, nyáron az egyik legjobb dolog, ami a bőröddel történhet!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése