2015. július 3., péntek

Friss arcpakolás a hűtőből



Ha megrögzött pattanásnyomkodó vagy, akkor a Catastrophe Cosmetic arcpakolást Neked találták ki. Ez a friss maszk, édes illatával és szuper összetevőivel biztosan arra késztet majd, hogy nyomkodás helyett inkább gyorsan feldobd az arcodra és élvezd a szépülést.




A Catastrophe arcpakolásba ír moszatot és mandulaolajt is rejtettek, ami nyugtatja és hidratálja a bőrt. A ragyák elűzésében a kamilla és rózsakivonat lesz segítségedre, a friss áfonyának köszönhetően pedig a bőröd hozzájuthat fontos vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz is. A kalamin és talkum mélytisztítást végez majd a bőrödön, hogy legközelebb kisebb eséllyel fordulhasson elő rajta patti.



Hetente egy-két alkalommal használom ezt a maszkot. Kifejezetten az arc rendszeres karbantartására lett kifejlesztve, tehát bátran lehet alkalmazni, akár hetente többször is. Az első találkozás után hatalmas meglepetést okozott. Bársonyosan puhává varázsolta a bőrömet és közben még el is üldözte a pattikat. Nem hámlasztotta le az arcomat sem, ami sajnos korábban gyakran előfordult már más maszkok esetében. Mélytisztít, hidratál és megelőzi a pattanások kialakulását. Mivel ez egy igazán friss pakolás, ezért mindenképp a hűtőben célszerű tartani.  Nyáron igazi jeges felüdülés lesz, amikor előveszed!



Ha elég Lushta voltál és kellő mennyiségű tégelyt halmoztál már fel, óvd a környezetet és szerezz egyben magadnak is örömöt azzal, hogy visszaviszel az üzletbe 5 kiürült és kimosott tégelyt. Egy egész tégelynyi friss arcpakolás lesz a jutalmad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése