2015. június 19., péntek

Must have kellékek a nyaralásodhoz



Ugye a világért sem indulnál el a kedvenc Lush termékeid nélkül egy nyaralásra? Ha a márka igazi rabja vagy, akkor valószínűleg elképzelhetetlen számodra egy tengerparti nyaralás a Seanik, a Marilyn, Aqua Marina , Sea spray és az Aquatic nélkül.  Szerencsére ezek a termékek jórészt szilárdak, vagy könnyen áthelyezhetőek egy kisebb tégelybe, amivel helyet spórolhatsz a táskádban és kis tervezéssel akár feladott poggyász nélkül is megúszhatod ezt a nyaralást. Ha már elindult a visszaszámlálás és csomagolsz, bátran térj be egy Lush üzletbe, vagy rendelj online, hogy még inkább feldobd a nyarat a Lush szuper termékeivel. 
 

A tenger illatát órákon át a hajadon élvezheted a nyaralás közben és után is a Seanik szilárd samponnal és a Sea Spray hajpermettel.  A Seanik sampon leginkább egy kör alakú kék színű szappanra emlékeztet, ami tömve van ír moszattal, nori algával és sok más finomsággal. Ugyanúgy működik, mint egy szappan. Vidd fel a vizes hajadra és a habot kezd el dörzsölni a fejbőrödön.  A végeredmény ragyogó sörény és friss tengerillat lesz. Egy tömb akár kb 40-50 hajmosásra is elegendő, így igazán takarékos választás azoknak, akik hetente 3-4 alkalommal mosnak hajat. A Seanikbe rejtett moszatok és tengeri algák szuperül megpuhítják a hajat, a tengeri só pedig leradírozza a hajszálakat. A Seanik általában a természetes hajszínűeknek a legjobb választás, a festetteknek (különösen a szőkéknek) sajnos le kell mondaniuk róla. Ha viszont festett szőke létedre beleszerettél az illatba, a Rub Rub Rub neked lett kitalálva helyette. Hajformázáshoz és a rakoncátlan tincsekhez a legszuperebb választás a Sea Spray, amitől garantáltan friss és feldobott leszel. Fújhatod hajmosás előtt és után is, tökéletes tartást ad a hajnak. Ez a csodás hajpermet tengeri vízből, sóból és glicerinből áll. Citrusos, friss illata nemcsak téged varázsol majd el, hanem a hajadat is. Egy leheletnyi hajzselét is tartalmaz, így a hajad könnyen formázható lesz. Szuper megoldás fiúknak és lányoknak is, hiszen nem ragasztja össze a hajszálakat. Ugye már ti is régen elfeledtétek a kilencvenes évek zsíros zselés hajdivatját? 



A kifakult, töredezett haj sok lány rémálma, a szőkék pedig szinte rettegnek a sárgás-rezes színtől. A Marilyn hajpakolás egy igazi megváltás a festett vagy természetesen szőke hajúaknak. Ez a tégely kamillafőzetet és bio citromot rejt, amely nyugtatja a fejbőrt és vakítóan fényessé teszi a hajat. A fodrászom minden hajfestés után javasol nekem egy olívaolajas házi pakolást, így igazán boldoggá tett, amikor az összetevők között megláttam az olívát is.  A Marilyn hajpakolást mosás előtt, száraz hajra kell felvinni, aztán kb. 20 percig a hajon érdemes hagyni. A leöblítés után érdemes újra kimosni a hajat. A hamvasszőke haj legtutibb receptje persze az, ha a Daddy O samponnal kombinálod ezt a szuper pakolást. A Marilyn elengedhetetlen kellék egy tengerparti nyaraláshoz, ahol az erős napfény és a tenger gubancos roncsot csinál a szőke hajból és a színét is kiszedi. Ha neked is fontos a hajad egészsége, akkor legalább heti egyszer érdemes használnod!


Sokak rémálma a középen kinyomkodott fogkrémes tubus, ami közbeszólt már oly sok frissen összekerült lakótárs bimbózó barátságába, vagy szétszakított nagy szerelmeket. Az Aquatic fogtabletta szilárd, egy kis vitamintabihoz hasonlít, így garantáltan megoldja a vitát köztetek. A homeopátiázók nagy kedvence is, mivel nem tartalmaz mentolt. Ez a szilárd fogkrém Earl Grey tea, lime és jázmin csábítóan édes keveréke. Mivel egyik ősi ellenségem a mentolos fogkrém, így gyakran használom az Aquaticot, a Chou Chou I love You fogtabival felváltva. Különleges íze mellett létfontosságú ásványi anyagokkal látja el a fogat. A Lush ehhez a fogtabijához Japánból származó wakame algát adott, ami nagy mennyiségű kalciumot tartalmaz.  A fogtablettát rágd szét, akár egy rágótabit, majd a benedvesített fogkefével kezdj el bátran sikálni!

Az Aqua Marina is hűséges társad lehet a nyaralás idején. Ez az arctisztító kinézetre olyan, mint egy nagy adag frissen tekert szusi. Tengeri moszatkivonattal, glicerinnel és aloe vera géllel szépíti meg az arcbőrödet. A tengernyi finomság mellett ebbe a tégelybe egy kis pacsuli és vadnarancs-olajat is rejtettek a készítők. A Lush üzletekbe betérve feltekerve találkozhatsz vele, így tényleg olyan, mint egy nagy és ízletes szusi. Az összetevőiből fakadóan az Aqua Marina talán a legtáplálóbb és legvitamindúsabb Lush arctisztító, ami valaha létezett. A vegyes vagy zsíros bőrűek és a pattanásosodásra hajlamosak kedvence lesz ez az arctisztító, ami száműzi majd a nap során felgyűlt szennyeződéseket a bőrről. Egy csipetnyi Aqua Marinát vizezz és dörzsölj fel a tenyeredben, majd az arcodat gyengéden mosd le vele és jól öblítsd le vízzel. Minden arctisztító maradvány okozhat bőrszáradást, ezért az alapos arcmosást követően érdemes a Breath of Fresh Air arctonikot is használni, ami gyengéden eltávolítja a szappanmaradványokat az arcodról.

Akármilyen formáját is választod a nyaralásnak, a fenti termékek mellett biztosan vinned kell magaddal megfelelő faktorszámú fényvédőket is! Őket sem érdemes kihagyni a táskából, hiszen nekik köszönhetően kerülheted majd el a napégést! 



Az én nyaralópakkomba ők kerülnek:

- Million Dollar Moisturiser  SPF 30 arckrém
- Sesame Suntan Lotion SPF 10
- The Sunblock SPF 30
- Rub Rub Rub tusfürdő és testradír
- Seanik szilárd sampon
- Sea Spray hajformázó
- Marilyn hajpakolás
- Aquatic fogtabletta
- Aquamarina arctisztító
- Breath of Fresh Air arctonik
- Fair Trade Foot Lotion
- Dream Cream testápoló
- Dirty tusfürdő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése