2016. május 2., hétfő

Térj vissza a gyökerekhez!


Térj vissza a gyökerekhez, mert rajtuk keresztül lesz díjnyertes sörény a vékonyszálú hajból! A Roots hajpakolással még a nyári szezon előtt megerősítheted és csodásan selymessé varázsolhatod a hajkoronád. Ugye milyen jól hangzik? 

Biztosan nem újdonság a számodra, hogy a nyári napsütés miatt a hajad fokozottabban igénybe van véve. A napsugaraknak köszönhetően a hajszálak színe kifakul, a hajvégek pedig töredezetté válhatnak. Mindezt persze csak fokozza, ha a tengerparton képzeled el a kikapcsolódást, hiszen a sós víz még tovább szárítja majd a hajadat.  Ha mindezt el szeretnéd kerülni, akkor bizony időben fel kell készülnöd a nyárra! 


A Roots hajpakolás csupa olyan összetevőket tartalmaz, amely a hajszálakat új élettel tölti meg. A menta stimulálja a hajhagymákat, az olívaolaj rugalmassá teszi a hajszálakat, a méz pedig puha tapintásúvá varázsolja az egész hajkoronád. A csalán ragyogást kölcsönöz majd a megfáradt hajszálaknak. A Roots hajpakolás illata leginkább egy friss citrusos koktéléhoz hasonlít, ami felébreszti az érzékeidet és felfrissíti az egész fejbőrödet.

A használata olyan egyszerű, mint egy arcpakolásé. Vidd fel a száraz fejbőrödre és masszírozd be jól.  Ügyelj rá, hogy először a fejbőrre tegyél fel egy adagot, masszírozó mozdulatokkal. Ha ezzel végeztél, akkor bátran rákenheted a krémet a hajszálaidra is. A leírás szerint 20 percig kell a hajadon hagynod, én viszont rendszeresen megduplázom ezt az időt és úgy látom, hogy hasznomra is válik. Ha úgy érzed végeztél, öblítsd ki a hajadból, majd használj egy kevés sampont is. Ha hozzászoktál ahhoz, hogy mosás után rendszeresen hajkondit is használj, akkor egy leheletnyit vigyél csak fel belőle! Ügyelj rá, hogy ne használj túl gyakran hajszárítót, hajsütőt vagy vasalót, mert a forró levegő tovább szárítja (sőt..égeti!) a hajszálakat. A legbiztosabb, ha hagyod, hogy a hajad maga száradjon meg. Ez persze időt vesz igénybe, de este egy jó könyv mellett meg tudod tenni, hogy várod a száradást.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése