2015. október 12., hétfő

Őszi hajmustra



Ha egyetlen negatív dolgot kellene említeni az ősszel kapcsolatban, akkor biztosan a szinte fékezhetetlen hajhullást és a hozzá ezer(haj)szállal kötődő szárazságot említeném.  Imádom az őszt, de sajnos úgy néz ki, hogy a hajam nem igazán rajong érte. Éppen ezért nálam mindig az ősz kulcskérdése, hogy megtalálom-e a megfelelően hidratáló hajkondicionálót vagy hajpakolást…

Mivel idén valami extrafincsire vágytam, így az első választásom a Hair Custard hidratáló és hajformázó krémre esett.  Nem tagadom, hogy az ellenállhatatlan vanília illat is közrejátszott a választásban. Ehhez fogható vaníliás hajápolót még tényleg sohasem használtam, pedig jó pár dolgot kipróbáltam. Szerelem volt első szaglásra…


 A Hair Custard iránti rajongásomat csak tovább fokozta a hatása. Ez a fincsi krém extrapuhává teszi a hajamat és hidratálja a hajvégeket. Mosás után a vizes hajamra szoktam egy leheletnyit felvinni belőle. Mindig csak egy picike adaggal dolgozom, hogy ne terhelje meg nagyon a hajamat a hajápolóba rejtett extraszűz kókuszolaj. Ha alapvetően nem szereted a kondicionálókat és kifésülőket „fenn tartani” a hajadon, akkor 5-10 perc után érdemes akár le is mosnod majd bő vízzel. Ne aggódj, a fincsi vaníliás alapillat mindenképp rajtamarad majd a sörényedben. A Hair Custard egyébként kiváló hajparfüm is.  A mosás után még napokig érezheted majd a hajadon a fincsi vaníliás illatot. Az illata bizony az American Creamével vetekszik.


A hidratáló hatása mellett szuper hajformázó krém is. Használhatod száraz, vagy vizes hajra is, tuti tartást ad majd neki. Arra érdemes figyelned, hogy ne használj belőle túl sokat, így elkerülheted a hajszálak összetapadását. Ez a tojásos hajdresszing egyébként Oxford Street módra készült, hidratáló és hajformázó hatása mellett egy pici fényt is ad a hajadnak. A tojás pedig nedvességgel tölti fel a hajszálakat, így természetes módon képes hidratálni. Ezt a hajápolót kötelezővé kellene tenni, és tényleg mindenkinek ki kellene próbálnia! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése